• Hemleverans
  • Payson & Klarna
  • Vi svarar snabbt!

Doorly har ett stort utbud av dörrar för alla stilar

På Doorly.se kan du alltid hitta en stort utbud av dörrar från kända varumärken som NorDan, Kaski, Bovalls Dörrbygger och Bleckhall. Med glas eller utan glas, vita och färgade dörrar, sidoljus och överljus och pardörrar. Vi erbjuder också stora möjligheter att anpassa dörren med olika kulörer (vit, röd, blå, grön grå, svart eller egen NCS/RAL), säkerhetspaket, olika glas osv utan höga kostnader. Om du har speciella önskemål så kontakta alltid oss för ett kostnadsförslag, vi kan lösa det mesta. 

Dörr av hög kvalitet till lågt pris direkt hem till dig

Vi har dörrar för alla stilar, allmoge, funkis, standard, modernt och klassiska och i de flesta prisklasser. Ytterdörren är det första som möter en besökare och ger ett starkt intryck till hela huset. Ett äldre hus kan enkelt lyftas med en ny ytterdörr, kanske med färg eller en exklusiv variant med handlimmade lister eller träpaneler. Ett sidoljus eller överljus skapar extra ljusinsläpp till din hall och skapar en härlig luftig känsla. 

Våra dörrar håller hög kvalitet för att klara vårt skandinaviska klimat utan att kosta en förmögenhet. Vi levererar direkt från fabrik för att hålla så låga kostnader som möjligt men nås alltid snabbt och enkelt via telefon, mail eller chat. Slipp kånkande från butik och få dörren direkt hem till dig. 

Köp dörrar billigt online och spara pengar

Vi levererar direkt från fabrik utan fördyrande led. Dörrarna kommer hemlevererade med lastbil så du slipper även hantera transport. Vi erbjuder betalning med kort, faktura, direktbetalning och avbetalning genom Payson och Klarna för din trygghet och säkerhets skull.

Doorly - Din Stil, Din Dörr

Titta alltid in hos oss först, vi utökar sortimentet kontinuerligt för att ha dörrar som passar alla smaker och prisklasser. 

Massiva innerdörrar av hög kvalitet för den rätta känslan

Bleckhalls innerdörrar är massiva men smart designade för bästa kvalitet. Välj mellan moderna i serie Original eller mer exklusiva och klassiska i serierna Tradition, Herrgård och Exklusiv. I varje serie finns både enkeldörrar och pardörrar för ett komplett hem. En massiv innerdörr ger en gedigen känsla och tyngd, och ska inte förväxlas med lätta innerdörrar. Våra innerdörrar finns också i ek, lackad eller oljad, för det naturligt vackra utseendet. Doorly erbjuder också ett mindre utbud av formpressade kompakta och klassade innerdörrar. 

Hög service

Vi svarar alltid snabbt via email och telefon, eller chatta med oss direkt i butiken. Vårt högsta mål är att alltid ha nöjda kunder!