• info@doorly.se
  • 031-160840 (9-12 & 13-17)

DÖRRAR, FÖNSTER, SLAGPORTAR & SKJUTGLASPARTIER 

På Doorly.se kan du alltid hitta en stort utbud av dörrar och fönster från kvalitetsmärken som NorDan Bordörren, NorDan Tanum, Kaski, Bovalls Dörrbyggeri, Dieden-Ekodoor, RM-fönster och Bleckhall. Vi erbjuder också stora möjligheter till anpassning med olika kulörer, säkerhetspaket, olika glas osv utan höga kostnader. Om du har speciella önskemål så kontakta alltid oss för ett kostnadsförslag

OM OSS 

Doorly har ett stort utbud av dörrar, fönster, skjutglaspartier för alla stilar

På Doorly.se kan du alltid hitta en stort utbud av dörrar från kända varumärken som NorDan Bordörren, NorDan Tanum, Kaski, Bovalls Dörrbygger och Bleckhall. Med glas eller utan glas, vita och färgade dörrar, sidoljus och överljus och pardörrar. Fönster med spröjs, vridfönster, fasta fönster, sidohängda fönster och fönsterdörrar. Vi erbjuder också stora möjligheter till anpassning med olika kulörer (vit, röd, blå, grön grå, svart eller egen NCS/RAL), säkerhetspaket, olika glas osv utan höga kostnader. Om du har speciella önskemål så kontakta alltid oss för ett kostnadsförslag, vi kan lösa det mesta. 

Dörr av hög kvalitet till lågt pris direkt hem till dig

Vi har dörrar för alla stilar, allmoge, funkis, standard, modernt och klassiska och i de flesta prisklasser. Ytterdörren är det första som möter en besökare och ger ett starkt intryck till hela huset. Ett äldre hus kan enkelt lyftas med en ny ytterdörr, kanske med färg eller en exklusiv variant med handlimmade lister eller träpaneler. Ett sidoljus eller överljus skapar extra ljusinsläpp till din hall och skapar en härlig luftig känsla. 

Våra dörrar håller hög kvalitet för att klara vårt skandinaviska klimat utan att kosta en förmögenhet. Vi levererar direkt från fabrik för att hålla så låga kostnader som möjligt men nås alltid snabbt och enkelt via telefon, mail eller chat. Slipp kånkande från butik och få dörren direkt hem till dig. 

Köp dörrar billigt online och spara pengar

Vi levererar direkt från fabrik utan fördyrande led. Dörrarna kommer hemlevererade med lastbil så du slipper även hantera transport. Vi erbjuder betalning med kort, faktura, direktbetalning och avbetalning genom Payson och Klarna för din trygghet och säkerhets skull.

Doorly - Din Stil, Ditt Hem!

Titta alltid in hos oss först, vi utökar sortimentet kontinuerligt för att ha dörrar som passar alla smaker och prisklasser. 

Massiva innerdörrar av hög kvalitet för den rätta känslan

Bleckhalls innerdörrar är massiva men smart designade för bästa kvalitet. Välj mellan moderna i serie Original eller mer exklusiva och klassiska i serierna Tradition, Herrgård och Exklusiv. I varje serie finns både enkeldörrar och pardörrar för ett komplett hem. En massiv innerdörr ger en gedigen känsla och tyngd, och ska inte förväxlas med lätta innerdörrar. Våra innerdörrar finns också i ek, lackad eller oljad, för det naturligt vackra utseendet. Doorly erbjuder också ett mindre utbud av formpressade kompakta och klassade innerdörrar. 

Fönster och fönsterdörrar av hög kvalitet billigt

Vi erbjuder ett stort urval av fönster och fönsterdörrar av hög kvalitet till ett lågt pris. Ett fönster ska hålla länge, stänga ute väder och vind samt passa in i husets design. Det finns otroligt många val att göra och därför har vi försökt förenklas så mycket som möjligt och valt ut ett par varumärken som har rätt kvalitet till ett bra pris. 

Vridfönster, fast fönster, sidohängt fönster, fönsterdörr eller runt fönster 

Hos oss hittar du många olika typer av fönster:
* Vridfönster - Vridfönster öppnas horisontellt gör det enkelt att öppna fönstret för vädring och rengöring från insidan
* Fast fönster - Billigaste alternativet, ett fönster som inte går att öppna helt enkelt
* Sidohängt fönster - Finns både som enkel och dubbel. Traditionell öppning där fönstret hänger i gångjärn på ena sidan och öppnas på den andra. 
* Fönsterdörr - Altan- och balkongdörrar med glas, antingen helglasad eller med bröstning. Finns även som pardörr
* Runt fönster - Runda fönster ger en läcker känsla åt alla hus. 

Löstagbara, fast spröjs eller mittpost

Vi har valt att rita upp de vanligast spröjsalternativen och sälja som separata produkter. Det finns givetvis fler sätt att kombinera spröjs, kontakta oss. Löstagbara spröjs på utsidan ger ett vackert traditionellt intryck men kan tas loss för rengöring. Fasta spröjs är genomgående i glaset och ger det mest äkta intrycket. Spröjs kan även kombineras med mittpost, fast eller löstagbar. 

Massor med tillval 

Anpassa fönstret exakt till din stil. Välj olika handtag, profil på utsidan, kondensreducerande glas eller varför inte en annan färg. Hos Doorly beställer du enkelt och snabbt online med hemleverans. 

Hög service

Vi svarar alltid snabbt via email och telefon, eller chatta med oss direkt i butiken. Vårt högsta mål är att alltid ha nöjda kunder!